PRAŽSKÁ STREETBALLOVÁ LIGA

• Praha/areál studentských kolejí Strahov, hřiště č. 4
  • Základní část: 7.6. - 22.7.2021
  • Play off: 23.7.2021
  • Organizátor si vyhrazuje právo změnit termín zahájení letošního ročníku PSL v případě nepřízně počasí (jak je již každoročně zvykem).
Kategorie:
Praha 6
Precol

Jak se registrovat:

Každý hráč, který se chce účastnit Pražské streetballové ligy, se musí registrovat na webu psl.streetballmania.cz. Kapitán týmu se pak přes tlačítko „Přihláška do ligy“ přihlásí ke svému účtu. Z registrovaných hráčů poté sestaví svůj tým. Aby hráč mohl být zařazen do týmu, musí mít na svém účtu nahranou pasovou fotografii ve formátu JPG.

Hrací systém:

V základní části jsou týmy dle počtu přihlášených rozděleny do jednotlivých skupin, v rámci kterých hráči bojují dvoukolovým systémem každý s každým o postup do play off a následně o titul mistra PSL. Systém play off bude upřesněn po zahájení PSL dle přihlášených týmů.

Streetball Mania

CHCETE VĚDĚT VÍC O STREETBALLU?

Mrkněte na náš web Streetball Mania!
Najdete zde články, fotogalerie, turnaje a mnohem víc!

PŘEJÍT NA WEB STREETBALL MANIA
FAQ:

Jsem již registrovaný hráč na webu psl.streetballmania.cz (nová registrace, registrace z minulých sezón pro účely turnaje/ů Českého streetballového poháru), přesto mě kapitán v seznamu hráčů nevidí a nemůže mě přidat do týmu. Jak postupovat? S největší pravděpodobností se na svůj účet nenahrál svou pasovou fotografii. Jakmile na svůj účet nahraješ pasovou fotku ve formátu JPG (kliknutím v menu na svoje jméno a potom odkaz "Můj účet"), objevíš se v nabídce hráčů.

Je možné po zaregistrování týmů, respektive v průběhu soutěže doplňovat hráče na soupisku? Ano, v případě, že nemáš v týmů 8 hráčů, je možné hráče doplňovat na soupisku až do 7. 7. 2021, kdy se soupisky uzavřou.

Abych hráče přidal na soupisku, je nutné znovu registrovat celý tým? V případě, že chceš přidat na soupisku dalšího hráče, postačí, když pošleš jméno hráče a jeho datum narození na mail psl@streetball-mania.cz. Na soupisku však lze doplnit pouze hráče, který je registrovaný na webu psl.streetballmania.cz a má na svém účtu nahranou fotku. Nově přidaný hráč však může nastoupit utkání až poté, co bude jeho jméno viditelné na soupisce týmu na webu psl.streetballmania.cz, případ. po obdržení potvrzení od vedení PSL.

Máme v týmu plně obsazenou soupisku, tzn. 8 hráčů. Jeden hráč se v průběhu zraní a dokonce soutěže už nebude schopen nastoupit. Je možné takového hráče nahradit? Ano, do 7. 7. 2021 je možné zraněného hráče nahradit jiným hráčem. Nahradit hráče do uvedeného termínu lze z jakýchkoli důvodů. Opět stačí žádost o změně zaslat na psl@streetball-mania.cz a vyčkat na potvrzení od vedení PSL.